پزشکیان: تلاش ما این است که اسنپ‌بک فعال نشود شهادت یک بسیجی در عملیات تروریستی در ایرانشهر سردار کارگر: در برابر جنگ ترکیبی دشمن، تهاجم ترکیبی خواهیم داشت جلسه فوق‌العاده دولت به ریاست معاون اول رئیس‌جمهور سردار دلیری: تروریست‌های اسرائیلی ‌منتظر پاسخ محکم نیروهای مسلح ایران باشند‌ مخبر: اگر اقتدار ملی کشور حفظ شود دشمن به فکر جنگ نمی‌افتد سرلشکر موسوی: ایران به دنیا ثابت کرده که هیچ‌گاه آغازگر جنگ نبوده است پزشکیان: هیچ مانعی برای همکاری‌های تهران-مسکو وجود ندارد اعلام ساعت کاری جدید ادارات، مدارس و بانک‌ها جیش‌الظلم مسئولیت حمله تروریستی امروز محور خاش-زاهدان را پذیرفت نظام پرداخت دستمزد کارکنان دولت تغییر می‌کند + جزئیات واکنش لاریجانی به اظهارات امروز نتانیاهو: آمریکایی‌ها حق دارند از این حرف او خودشان را بکشند فاز دوم طرد اتباع غیرمجاز در استان تهران اجرایی می‌شود شبکه اینترنشنال هک شد کشف بیش از ۷۰۰ دستگاه ریزپرنده قاچاق در پارسیان/ توقیف یک لنج و دستگیری متهم اصلی

امیرعبداللهیان: سیاست خارجی متوازن و دیپلماسی فعال اقتصادی از اولویت‌های دستگاه دیپلماسی است

وزیر امور خارجه گفت: با توجه به تاکید ویژه رهبرانقلاب بر توسعه روابط با کشورهای هم جهت و اسلامی مدیران دستگاه دیپلماسی و سفرای‌مان در این کشورها با جدیت تمام این رهنمودها و خطوط ترسیم شده و ابلاغی را پیگیری خواهندکرد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۹ - ۰۲ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 May 23
کد خبر: ۱۸۵۷۳۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ وزیر و مدیران ارشد وزارت امور خارجه، سفرا و رؤسای نمایندگی‌های جمهوری اسلامی ایران در خارج از کشور صبح شنبه (30 اردیبهشت) با رهبر انقلاب اسلامی دیدار کردند.

 

رسانه KHAMENEI.IR به همین مناسبت در گفت‌وگو با حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران، به بررسی موضوعات مطرح شده در این دیدار پرداخته است.

 

وزیر امور خارجه درباره مباحث مطرح شده در این دیدار گفت: وقتی می‌گوییم تعامل یعنی تعامل با همه بخش‌های جهان در سیاست خارجی متوازن اولویت با همسایگان و نگاه به آسیا با در نظر گرفتن دیپلماسی فعال اقتصادی و توجه ویژه به ایرانیان خارج از کشور مد نظر ما است.

 

وی افزود: این موردی است که مقام معظم رهبری به خوبی به آن اشاره کردند البته دولت در سیاست خارجی توسعه همکاری با همسایگان را مورد توجه و تاکید قرار داده است ما در این بخش کارهای زیادی را از گذشته شروع کرده‌ایم و در چهار چوب تاکیدات رهبر انقلاب اسلامی این رویکرد را بیش از گذشته تقویت خواهیم کرد.

 

وی تاکید کرد: نگاه به کشورهای اسلامی و نگاه به کشورهای هم جهت در دستور کار سیاست خارجی بوده است.

 

امیرعبداللهیان در ادامه اظهار داشت: با توجه به تاکید ویژه رهبرانقلاب اسلامی بر توسعه روابط با کشورهای هم جهت و اسلامی، مدیران دستگاه دیپلماسی و سفرای‌مان در این کشورها با جدیت تمام این رهنمودها و خطوط ترسیم شده و ابلاغی را پیگیری خواهند کرد.

 

وی گفت: معتقد هستیم به موازات کار با همه بخش‌های جهان، نگاه دارای اولویت با کشورهای اسلامی و هم جهت داشته باشیم.

 

وزیر خارجه ادامه داد: سیاست دولت که با اولویت توسعه روابط با کشورهای همسایه بود با یک گستردگی بیشتری ادامه پیدا می‌کند به همین خاطر در حوزه خارجی، تمرکز و برنامه‌ریزی دقیق‌تری برای کار با کشور هم جهت و اسلامی در کنار کار با همسایگان را به طور ویژه‌ دنبال خواهیم کرد./فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار